Ви можете стати співавтором Першої української енциклопедії ГАСТРОСПАДЩИНА УКРАЇНИ : ТРАДИЦІЇ ГОСТИННОСТІ ТА КУЛЬТУРА ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ
Ви не лише маєте можливість стати співавтором наукової праці, а й популяризувати власну громаду.
Чекаємо на Вашу інформацію із посиланням на інтернет ресурси за темою гастроспадщина України:
За участь в створені енциклопедії буде видано сертифікат.
Чекаємо від вас цікаву інформацію та рецепти на електронну адресу: uccseducate@gmail.com
Посада: Провідний спеціаліст з питань культури, спорту та роботи з молоддю
Місце: Перещепинська міська рада
Назва матеріалу: Крафтове вино
Назва матеріалу: Перещепинський весільний коровай
Посада: Начальник відділу культури
Місце: Відділ культури виконавчого комітету Межівської селищної ради.
Назва матеріалу: Затірка
Посада: головний спеціаліст відділу культури і туризму
Місце: Житомирський обласний центр народної творчості
Назва матеріалу: Фестиваль дерунів
Посада: Регіональний представник у м. Краматорськ та м. Суми
Посада: Завідувач долинської бібліотеки
Місце: Долинська сільська рада
Назва матеріалу: Пиріжки з яблуками
Назва матеріалу:
Посада: Завідувач долинського клубу
Місце: Долинська сільська рада
Назва матеріалу: Пиріжки з яблуками
Назва матеріалу: Шулики
Посада: Директор
Місце: Комунальна організація "Центр сталого розвитку та екологічних досліджень Дунайського регіону"
Назва матеріалу:
1.Дунайська юшка з саламуром
2.Зама
3.Козонак
4.Сармале
Посада: начальник відділу культури
Місце: Волинська область, Турійська районна державна адміністрація
Назва матеріалу:
1.Кваша
2.Перепічка
Місце: Інформацію надано командою Академії культурного лідера Сміденської громади Волинської області Катериною Рябушко, Оксаною Петрук, Оленою Крук, Світланою Піцик, Тетяною Піцик.
Назва матеріалу: Смідинська капуста
Посада: методист КЗ Районний будинок культури
Місце: Районний будинок культури
Назва матеріалу:
Посада: Начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини.
Місце: Центр культури Суми
Назва матеріалу:
Посада: Завідувач сільського клубу
Місце: Центр культури Суми
Назва матеріалу:
Посада: -
Місце: -
Назва матеріалу: Камінська вишневка
Посада: Директор КЗ «Некрасівський сільський будинок культури» Семенівської сільської ради
Місце: Семенівська сільська рада
Назва матеріалу:
Посада: художній керівник КЗ «Некрасівський сільський будинок культури» Семенівської сільської ради
Місце: Семенівська сільська рада
Назва матеріалу:
Посада:методист комунального закладу «Районний будинок культури» Глухівської районної ради
Місце: Семенівська сільська рада
Назва матеріалу:
Посада: начальник відділу нематеріальної
культурної спадщини Сумського обласного науково-методичного центру
культури і мистецтв
Місце:Сумський обласний науково-методичний центр культури і мистецтв
Назва матеріалу:
Посада: методист відділу культури Комишанської громади Охтирського району
Місце: Центр культури Суми
Назва матеріалу: Приготування качанівського борщу
Посада: директор Річківського сільського будинку культури
Місце: Центр культури Суми
Назва матеріалу: Річківська козацька затірка
Посада: Художній керівник Річківського сільського будинку культури
Місце: Центр культури Суми
Назва матеріалу: Річківська козацька затірка
Посада: -
Місце: -
Назва матеріалу: автентична горюнська страва «Сичики»
(село Линове).
Посада: -
Місце: Харківський обласний організаційно-методичний центр культури
Назва матеріалу: Балаклійська юшка у три риби
Посада: провідний методист відділу з методичної роботи КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» місто Харків
Місце: «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» місто Харків
Назва матеріалу:
Посада: завідувач сектором краєзнавства Сахновщинського районного Будинку культури Харківської області, культуролог, художник, засновник краєзнавчого проєкту «Дослідження традиції випікання короваю на Сахновщѝні».
Місце: Будинок культури Харківської області
Назва матеріалу: сахновщинський коровай
Посада: Радник міністра культури України
Місце: -
Назва матеріалу: Чібєрєк
Посада: директор ОЦНТ
Місце: -
Назва матеріалу: Гугіль
Посада: науковий співробітник з Пам’яткоохоронної роботи і туризму Тульчинського краєзнавчого музею
Місце: -
Назва матеріалу: Тиманівська каша